طراحی نما




نما، اولین فاکتور از هر ساختمان است که نظر هر بیننده‌ی رهگذری را به خود جلب می‌کند.
نمای ساختمان در طول روز به دلیل وجود نور و روشنایی روز و تابش نور خورشید به خوبی دیده می‌شود و می‌تواند زیبایی خود را به رخ رهگذران بکشاند و نظر آن‌ها را به ساختمان جلب کند.
اما با گذشت زمان و پیشرفت صنایع ساختمانی، مهندسان با استفاده از ستون‌های باربر داخلی، بار روی دوش دیوارهای نما را سبک کردند و این کار، معماران و طراحان ساختمان را به این فکر انداخت تا با خلاقیت و زیباسازی دیوارهای خارجی، نمای زیباتری به ساختمان ببخشند.
و این گونه بود که طراحان و مهندسان خوش ذوق به فکر استفاده از شیشه‌ها افتادند و نمای کرتین وال به وجود آمد.
اجرای نمای آجری خشک، اجرای نمای سنگی خشک، اجرای نمای آلومینیوم خشک، اجرای نمای سرامیک خشک و … از جمله نماهایی هستند که طرفداران زیادی دارند و اگر شما مجری مناسبی را انتخاب نمایید می‌توانند هر کدام را به طراحتی برایتان اجرا کنند.
پنل‌های آلومینیمی، از دو لایه ورق آلومینیومی و یک لایه مواد پلی‌اتیلن تشکیل شده‌ است. لایه‌ی پلی‌اتیلنی، در بین دو لایه‌ی آلومینیومی قرار می‌گیرد و در واقع حکم هسته‌ی مرکزی را دارد.
ورق‌های آلومینیوم کامپوزیت، در طیف رنگی‌های متنوع، به بازار عرضه می‌شود تا نظر مشتری را به خودش جلب کند.
شاید برایتان جالب باشد اما سیستم اجرایی نمای خشک تنها به یک نمای ساختمانی محدود نمی‌شود.
به صورت واضح‌تر می‌توان گفت که تمامی نماهای ساختمانی جدید و قدیم را می‌توان با این سیستم اجرایی طراحی و اجرا کرد.
از جمله نماهایی که امروزه با استفاده از سیستم اجرایی نمای خشک می‌توان اجرا کرد می‌توانیم به نمای سنگی، نمای آجری، نمای کامپوزیت، نمای سرامیک و … اشاره کرد.
دانستن تفاوت‌های بین فیس کپ و فریم لس به شما کمک می‌کند تا راحت‌تر ساختار مورد نیاز خود را برای ساختن نما انتخاب کنید:

اگر عجله دارید و برایتان زمان اجرای نما اهمیت زیادی دارد؛ پیشنهاد ما این است که از سیستم فیس کپ استفاده کنید! زیرا زمان اجرایی کردن آن توسط یک نصاب ماهر، دو برابر نمای فریم لس است.
در نمای فیس کپ می‌توانید بازکننده‌ی پنجره را رو به داخل یا خارج طراحی کنید. یعنی در نمای فیس کپ هم می‌توانید پنجره‌هایتان را به داخل ساختمان باز کنید هم به خارج از ساختمان.
اگر نمای ساختمان شما بر اساس ضوابط شهرداری منطقه‌ی خودتان طراحی نشده باشد؛ قطعا برای گرفتن مجوز اجرا از شهرداری منطقه‌تان دردسرهای بسیاری را به همراه خواهید داشت!
به همین دلیل است که باید طراحی نمای ساختمانتان را به دست افراد متخصص در این زمینه بسپارید تا ضمن این که نه تنها در گرفتن مجوز از شهرداری مشکلی نداشته باشید؛ بلکه نمای شما بر اساس آخرین متد روز طراحی نمای روز دنیا، طراحی شود و در اختیارتان قرار گیرد!
مشکلات این چنینی رو به رو نشوید و بتوانید نتیجه‌ی زحمات خود را ببینید!
شاید در نگاه اول تصور کنید که سنگ مرمریت همان سنگ مرمر است و مهندسان ما به اشتباه دوباره اسم آن را آروده‌اند.
اما سخت در اشتباهید!
سنگ مرمریت و مرمر تفاوت‌های بسیاری دارند.
سنگ مرمریت هم همانند گرانیت سنگ گران قیمتی است اما به دلیل عدم مقاومت کافی در برابر رطوبت و تغییرات دمایی قابلیت استفاده در نما را ندارد.
سنگ مرمریت ظاهری شیشه‌ای دارد و بیشتر برای زیباسازی نواحی داخلی ساختمان استفاده می‌شود.
البته سنگ مرمریت را بر خلاف گرانیت که قابلیت ابزارزنی و حجم زنی را ندارد، می‌توان ابزار زد و در کارهای حجمی از آن استفاده کرد.
تیم نمادیزاین طراحی و اجرای نمای شیشه ای فریم لس و یا نما شیشه ای با هر روش دیگری مثل یونیتایز یا کرتین وال را به بهترین شکل ممکن برایتان انجام میدهد.
برای اطلاع از قیمت نمای شیشه ای فریم لس با ما تماس بگیرید تا کارشناسان ما شما را کليک در این زمینه کاملا راهنمایی بکنند.
این پنل‌ها در برابر آلودگی صوتی نقش عایق را ایفا می‌کنند زیرا لایه‌ی پلی‌اتیلن به کار رفته در بین دو لایه‌ی آلومینیم، از انتقال آلودگی صوتی جلوگیری می‌کند. علاوه بر آن آلومینیم ماده‌ای مقاوم در برابر رطوبت است که دچار خوردگی نمی‌شود و رطوبت باعث خوردگی آن نمی‌شود.
از طرف دیگر آلومینیم در برابر حرارت نیز به صورت عایق عمل می‌کند؛ به طوری که اگر نمای ساخته شده با این متریال در معرض آتش قرار بگیرد؛ تغییر شکل نخواهد داد و به همان صورت باقی خواهد ماند.
حال که اهمیت اجرای نمای ساختمان را متوجه شدیم، شاید از خود بپرسید که با این اوصاف چگونه می‌توانیم یک تیم قابل اعتماد برای اجرای نمای ساختمانمان پیدا کنیم؟
یک تیم حرفه‌ای مجری نما معمولا تلاش می‌کند با در نظر گرفتن نظر مشتری، اجرای نمای خود را در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با حداقل هزینه و کمترین دورریز مصالح پیاده‌سازی کند.
البته دقت داشته باشید که در نظر گرفتن اقتصادی‌ترین هزینه‌ی ممکن باعث نمی‌شود که تیم مجری نما از کیفیت متریال‌های مورد استفاده‌ی خود بزند.
بلکه با ارتباطات گسترده در بازار فروش مصالح و شناختن چم و خم‌های بازار، سعی می‌کند بهترین مصالح ساختمانی را با مناسب‌ترین قیمت برای شما فراهم کند.
شما هم دقت داشته باشید که صرفه‌جویی در هزینه‌ها نباید وسوسه‌تان کند که از کیفیت مصالح خود بکاهید؛ زیرا در این صورت ممکن است اصلا موفق نشوید آنچه را که در ذهن برای طراحی نما داشتید پیاده‌سازی کنید و مصالح نامرغوب و ارزان‌قیمت تاثیر بسیار زیادی بر ظاهر ساختمانتان خواهد گذاشت.
اگر طراحی نمای ساختمان خود را به متخصصان نمادیزاین بسپارید؛ طراحی نمای بیرونی ساختمان شما در دو مرحله انجام می‌پذیرد.
مرحله‌ی اول: دریافت اطلاعات از کارفرما برای طراحی نمای ساختمان
مرحله‌‌ی دوم: ارائه‌ی زمانبندی و بستن قرارداد
در مرحله‌ی اول کارفرما طرح مورد نظر خود را به همراه مشخصات ساختمان، به دفتر معماری ما اعلام می‌دارد.
در مرحله‌ی دوم نیز کارفرما برای عقد قرار داد به دفتر نمادیزاین مراجعه کند و قرارداد طراحی نمای ساختمان را با قیمتی مناسب منعقد کند!
طراحی نمای فاز ۱ و فاز ۲ جزئی از تعهدات شرکت نیست و در صورت تمایل هزینه‌ آن به صورتی جدا مورد بررسی قرار می‌گیرد.
هزینه‌ی هر متر مربع طراحی نما و ارائه‌ی تصویر سه بعدی با نقشه‌ی فاز یک: ۱۵ تا ۳۰ هزار تومان
هزینه‌ی هر متر مربع طراحی نما و ارائه‌ی تصویر سه بعدی به همراه نقشه‌ی فاز دو: ۳۵ تا ۵۰ هزار تومان
جالب است بدانید شما به عنوان کارفرما در شرکت نمادیزاین بسیار برای ما عزیز هستید و در طراحی تک تک اجزای ساختمان سلیقه و بودجه‌ی شما در نظر گرفته خواهد شد و طراحی به صورت تخصصی برای شما انجام خواهد گرفت!
همچنین هیچ گونه هزینه‌ای برای اصلاح طرح از شما گرفته نخواهد شد و شما می‌توانید اصلاحات خود را با خیال راحت با ما در میان بگذارید!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *